Is ontsnappen uit de aardse gevangenis voor iedereen mogelijk?

Nee, ik vrees van niet. Allereerst zien maar heel weinig mensen in dat we hier op deze aarde gevangen zitten. De meeste mensen zullen dit afdoen als complete nonsens. Vooral de mensen die het relatief goed hebben willen hier niets van weten. Het eigen zijn, doen en hebben is waarop ze zich richten. Ze verdedigen hun bezittingen hun familie of vrienden, maar ook de groepen waar ze deel van zijn. Al hun aandacht gaat daar naar toe. Ze sluiten zich af voor de meer diepere aspecten van het leven.

Het machinetijdperk zal dan ook voor de meeste mensen veel aantrekkingskracht hebben. Het heeft ons zoveel te bieden. Toch misschien wel iets om nog maar eens bij stil te staan zodat je goed beseft wat je allemaal misloopt, mocht je niet mee willen doen.

Hier een aantal voordelen op een rij:

  • Wereldvrede (mensen zullen elkaar niet meer afslachten)
  • Lichamelijke gezondheid (elke ziekte of fysieke klacht kan worden opgelost)
  • Geen misdaad (iedereen heeft werk en niemand zal nog iets te kort komen)
  • Toenemende intelligentie (informatie kan rechtstreeks worden gedownload)
  • Geen meningsverschillen (iedereen denkt op dezelfde manier)
  • Onsterfelijkheid (je lichaam wordt zo goed als onverwoestbaar en is bijna altijd te repareren)
  • Robotisering (al de vervelende klusjes worden door robots gedaan)
  • Eén cryptocurrency (geen gedoe meer met contant geld en banken)
  • Eén religie voor iedereen (gedaan met al die religieuze conflicten en oorlogen tussen mensen)
  • Eén wereldleider (weg met al die politici die het nooit met elkaar eens geraken)
  • Smart city’s (Iedereen woont in gigantisch grote steden waar je van alle gemakken bent voorzien)
  • Games & Cyberseks (Seks en voortplanting is niet meer nodig. We zijn onsterfelijk geworden)
  • Je lichaam zal bestand zijn tegen alle vormen van straling

Er zijn ongetwijfeld nog veel meer voordelen op te noemen maar hiermee heb je toch al een voorproefje.

Ik noem dit het machinetijdperk maar het wordt eigenlijk de technological singularity genoemd. Mocht je denken dat ik dit allemaal verzin, verdiep je er dan eens in door op de hier bovenstaande link te klikken.

Vraag je nu jezelf af wat de nadelen zijn van deze extreem technologische ontwikkelingen dan kan ik er ook daar wel een aantal van noemen. Ik heb de nadelen ook al in dit artikel enigszins behandeld maar ik ga er hier wat verder op in.

De nadelen van het machinetijdperk:

  • Op een zeker moment zal je geheugen worden gewist zodat je geen herinnering meer hebt aan de tijd dat je in een biologisch lichaam leefde.
  • Je lichaam zal geslachtloos worden en het uiterlijk krijgen van een grijze buitenaardse
  • Zelf nadenken zal tot het uiterste worden onderdrukt. Je eigen gedachten creëren zal zo goed als onmogelijk worden.
  • Je bent slaaf van Artificiële Intelligentie die alles voor je bepaald.
  • Je creatievermogen zal zo goed als volledig worden overgenomen door AI (artificiële intelligentie)
  • Jij als ziel zal voor altijd gevangen zitten in een cyberlichaam waar je niet meer uit kan geraken. Normaal geraak je uit je lichaam door te sterven maar dat is dan geen optie meer.
  • Je cyberlichaam kan worden ingezet om oorlog te voeren in de ruimte. Je lichaam zal uitermate geschikt zijn voor ruimtereizen omdat het weinig of geen voeding nodig zal hebben en tegen de straling in de ruimte bestand zal zijn.

Nu zul je misschien zeggen:”Waar haalt hij dit toch allemaal vandaan? Overdrijf je nu niet een beetje, veel?” Wel, zoals ik al in eerdere artikelen heb vermeld is mijn belangrijkste bron de Wes Penre Papers en video’s.

Je moet niet alles geloven wat je op het internet tegenkomt. Het zal best allemaal wel meevallen. De mensen zijn slim genoeg om zich niet volledig tot een robot te laten devalueren. Waarom zo negatief zijn? Dat helpt toch niemand? Dit zijn vermoedelijk de gedachten die opkomen bij de meeste mensen die dit lezen.

Mijn reactie hierop zou het volgende kunnen zijn. Als er kinderen op een spoorweg aan het spelen zijn en je ziet in de verte een trein aankomen zou je die kinderen dan waarschuwen voor het dreigende gevaar of zou je denken:’Ach, die kinderen zijn toch leuk aan het spelen waarom zou ik negatief zijn en ze storen in hun spel?’

Ik heb geen twijfels meer dat die trein (het machinetijdperk) met een sneltreinvaart op ons afkomt. Ik zie het dan ook als mijn plicht om zoveel mogelijk mensen hiervan bewust te maken.

Ik kan je niet van de spoorweg aftrekken, wat ik in het voorbeeld van hierboven wel zou proberen als me dat op tijd zou kunnen lukken.

We zijn al zover gevorderd in het machinetijdperk dat de mensheid in zijn geheel niet meer kan worden gered. Het is nu een individuele kwestie geworden. Jij moet initiatief nemen. Niemand gaat dit voor je doen. De mensheid zal niet gered worden door buitenaardse wezens of andere invloeden van buitenaf. Jij moet die trein willen zien want als je er niet naar wilt kijken dan zal je door die trein worden verpletterd.

Kijk naar wat erom je heen gebeurd. Kijk naar de smartphone mensen. Zie ze opgaan in de digitale wereld. Kijk naar jezelf. Kun je nog zonder je smartphone? Probeer eens 1 dag je smartphone niet te gebruiken. Merk op hoe dat voelt? Je gaat er waarschijnlijk niet goed van zijn. Probeer het eens 2 dagen of misschien zelfs 3 dagen. De afkickverschijnselen zijn zeer heftig en vergelijkbaar met een heroïneverslaving.

En de smartphone is nog maar het begin van het machinetijdperk. Wat er gaat komen zal je nog veel sterker verbinden met het machinetijdperk. Eerst komen we in een fase waar je zonder smartphone niet meer fatsoenlijk kan functioneren. Dan zal het vermoedelijk bij wet worden verboden om nog zonder smartphone buiten te komen, wat nu al het geval is met je identiteitskaart.

Als de smartphone evalueert naar het vermogen om holografische projecties te geven zal de verleiding nog vele malen groter worden. Uiteindelijk zal het niet meer zo moeilijk zijn om te accepteren dat je brein wordt verbonden met het internet zodat je niet de hele dag met die smartphone moet rondlopen. Het gemak dient de mens, toch?

Ga je dat laten gebeuren? Eenmaal verbonden is er natuurlijk geen weg terug meer. Nu kan AI (Artificiële Intelligentie) langzaam maar zeker je leven als biologisch wezen gaan overnemen.

Het is jouw keuze. Niemand kan je dwingen om hierin mee te gaan. Ook niet de buitenaardse onderdrukkers die dit alles op poten hebben gezet. Ze kunnen het wel zo verleidelijk mogelijk maken en dat zal zeker tot het extreme worden uitgespeeld. Maar jij bepaald hoever je hier in meegaat.

De smartphone is al spelen met vuur. Ik moet dat ding niet hebben. Ze zullen me uiteindelijk wel voor gek verklaren. Wie heeft er nu nog altijd geen smartphone? Dat is toch niet normaal meer? Wel, ik doe dus niet mee. Heb je ook nog geen smartphone probeer dan eens 1, 2 of 3 dagen je computer of TV niet te gebruiken. Merk eens op hoe dat voelt. Ook hier zul je afkickverschijnselen ervaren die niet onder hoeven doen voor die van de smartphone.

Is ontsnapping aan dit alles nog wel mogelijk? Dat is de grote vraag waar bijna niemand van wakker ligt.

In dit artikel heb ik geschreven over hoe je uit deze valstrik kan geraken nadat je dit lichaam voor goed hebt verlaten. Misschien geen overbodige luxe om dat nog eens door te lezen als je mijn gedachtegoed tenminste serieus neemt.

Er is echter toch wel wat meer nodig dan alleen maar besluiten om te ontsnappen door een opening in het raster waarmee de aarde is omgeven.

Het is ook niet voldoende om te weten dat je niet naar het licht moet gaan. Als je te weinig begrip hebt over dit alles zal je vermoedelijk toch in het tussenlevensgebied belanden en zo terug worden geïncarneerd in het machinetijdperk.

Het raster rond de aarde waardoor je zou kunnen ontsnappen wordt in stand gehouden door de mensheid zelf. Doordat een bepaald percentage van de mensheid bewuster is geworden zijn er openingen in dat raster ontstaan waardoor ontsnapping mogelijk is geworden.

Ons bewustzijn bepaald dus de mate waarin we onszelf gevangen houden. Waar je naar ontsnapt is niet buiten jezelf maar in jezelf. Vergeet niet dat we onze werkelijkheid holografisch naar buiten projecteren. De aarde is dan ook een holografische projectie waarin we gevangen worden gehouden door buitenaardse onderdrukkers.

Hieraan ontsnappen, kan alleen door meer in contact te komen met je ware zelf. Je oorspronkelijke ziel. Hierdoor verliest je kunstmatige ziel zijn levenskracht. De kunstmatige ziel parasiteert met de chakra’s op de levenskracht van je oorspronkelijke ziel. Ik heb dit in mijn vorig artikel behandeld met een vertaling uit een video van Wes Penre.

Je moet dus werken aan jezelf om te kunnen ontsnappen aan de mentale gevangenis waarin wij mensen al honderdduizenden jaren vast zitten.

Hoe doe je dat?

Door jezelf te observeren. Merk op wanneer je automatisch emotioneel reageert. Zoek uit hoe dat komt. Besef dat jij dit niet bent. Het is een versplintering van je kunstmatige ziel ook wel een trauma genoemd dat dit veroorzaakt. Trauma’s zijn er in vele gradaties. Versterk de verbinding met je oorspronkelijke ziel door te beseffen dat je dat trauma niet bent. Richt je op je hartstreek. De kunstmatige ziel overschaduwt je ware zelf. Jij bent daarachter aanwezig.

Een bepaald deel van je oorspronkelijke ziel is het onstoffelijke zelf. Dat wat waarneming mogelijk maakt. Een ziel manifesteert zich meestal als een bal van licht. Het zijn miljarden vonkjes die samen een bal vormen. Vermoedelijk is de kern ervan een leegte. Die leegte dat is je ware “ik”, als je het al een “ik” kan noemen. Het is alleszins het punt van waaruit waarneming geschiet. De oorspronkelijke ziel is de uiterlijke manifestatie van je ware zelf.

De waarneming vanaf dat punt lost alles op. Geen trauma kan stand houden als het licht van je oorspronkelijke zelf erover schijnt.

Natuurlijk zal je kunstmatige ziel alles in het werk stellen om dit niet te laten gebeuren. Naar mate trauma’s verdwijnen, kan de kunstmatige ziel steeds minder goed standhouden.

De kunstmatige ziel is versplinterd door trauma’s vol met heftige emoties. Dit is waar de buitenaardse onderdrukkers van leven. Zonder de energie van heftige emoties kunnen ze niet leven. Daarom moeten onze trauma’s constant worden geactiveerd. En dat gebeurt dan ook op allerhande manieren.

Dus als je wil ontsnappen uit de aardse gevangenis dan moet je wel op een bewustzijnsniveau zijn wat enigszins overeenkomt met daar waar je naar toe wilt gaan.

Een wezen vol met onverwerkte emoties kan niet aarden in een omgeving waar wezens in volledige harmonie met elkaar samen leven. Je zult daar dan ook niet worden geaccepteerd aangezien je een bedreiging bent voor dat soort wezens.

Hopelijk geeft dit je weer wat meer inzicht in jezelf en wat je kunt doen om te ontsnappen aan het machinetijdperk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.