Wat kan deze site voor jou betekenen?

Deze site is niet bedoeld voor iedereen. Wat je hier aan informatie vindt, is lang niet allemaal wetenschappelijk bewezen. Omdat de mens in zijn huidige toestand niet in staat is om meer dan 4% van de werkelijkheid waar te nemen valt 96% buiten de boot. De 4% is wat we met onze zintuigen waarnemen. Omdat we ons van 96% van de werkelijkheid niet bewust zijn noemen we dit ons onderbewustzijn.

Deze site gaat over de essentie van het leven en de essentie van het leven kan niet wetenschappelijk worden bewezen omdat de wetenschap zich alleen maar met de 4% bezig houdt. Als de mens voor 96% van de bestaande werkelijkheid is afgesloten wordt het dan niet erg moeilijk om met sluitend wetenschappelijk bewijs te komen als het gaat om de werkelijkheid (de volle 100%) en hoe die is ontstaan? Toch probeer ik hierover mijn licht te laten schijnen. De waarheid ligt diep van binnen in ons wezen opgesloten.

Ondanks het gebrek aan wetenschappelijk bewijs ben ik de mening toe gedaan dat je hier op deze site informatie kan vinden die van cruciaal belang zou kunnen zijn voor je toekomst als mens.

We staan, als mens, op dit moment voor een enorm belangrijke keuze. Worden we deel van het oprukkende machinetijdperk of willen we ons hier van distantiëren? In mijn ogen is er niets wat van groter belang is dan deze keuzemogelijkheid.

Ik kan alleen maar hopen dat je bereid zal zijn om jezelf hierover te informeren. Je vindt op deze site voldoende informatie over deze keuzemogelijkheid. Ook verwijs ik naar andere sites die je verder kunnen informeren.

Het is nu nog een keuzemogelijkheid. Dat zal geen 25 jaar meer duren. Er zal dus een tijd komen dat je jezelf niet meer kan distantiëren van het machinetijdperk. De mens zal stap voor stap veranderen in een mens-robot ook wel cyborg genoemd. Stel jezelf op de hoogte zodat je weet wat je te wachten staat en je een keuzen kan maken voor het te laat is.