De agenda achter de “covidpandemie”

Ach, wat is dat nu weer? Waarom zou er een agenda achter zitten? Je bent gewoon een complotdenker. Sorry, hoor maar dit gaat me allemaal veel te ver. Doe eens normaal a.u.b.!!!

Dit zijn reacties die je kunt verwachten als je iets beweert dat niet past in het informatieraamwerk van de massa.

Complotdenkers zijn mensen die achter alles wat er in de wereld gebeurt een complot zien. Als men niet kan bewijzen dat er sprake is van een complot dat wordt dit ook wel een complottheorie genoemd. Daarom kan een complottheorie ook worden beschouwd als fake news.

De agenda achter de covidpandemie is al lang geen complottheorie meer. In tegendeel, er wordt zelfs al voorzichtig reclame voor gemaakt.

Er is dus wel degelijk een zeer uitgebreid en vernuftig plan om de gehele mensheid onder een totalitair regiem te plaatsen. De covidpandemie wordt gebruikt door de elitaire machthebbers om dit plan uit te rollen. Nee, ik bedenk dit niet. Dit is wat ze zelf beweren.

Het is van groot belang dat zoveel mogelijk mensen zich in dit plan gaan verdiepen. Het plan, wat the great reset wordt genoemd, gaat echt heel ver. Als de organisaties en regeringen, die dit plan willen uitvoeren, hun zin krijgen zullen al je bezittingen staatseigendom worden.

Dit is misschien wel het gevoeligste onderdeel van de great reset aangezien mensen hun bezittingen niet zomaar zullen afstaan.

Maar er is goed over nagedacht en als de massa lang genoeg door de reguliere media wordt geïndoctrineerd zal het misschien toch zover komen dat mensen gaan denken dat het beter is om alles, maar dan ook alles, door vadertje staat te laten bepalen. Natuurlijk is dit op wereldschaal niet mogelijk zonder technologie. Dus zal het niet vadertje staat zijn die alles bepaald maar kunstmatige intelligentie. (AI).

De covid pandemie is een uitstekende test om te zien hoe ver de elitaire machthebbers kunnen gaan met de mens. De reden dat ik covidpandemie tussen haakjes plaatste in de titel van dit artikel is dat de covid pandemie geen pandemie is maar een plandemie.

Ja zeg, het moet niet gekker worden. Ga je nu ook al beweren dat de gehele wereld in de ban is van een pandemie die niet bestaat?

Wel, ik heb dit al in verschillende artikelen proberen toe te lichten. Dus hoef ik er hier niet verder op in te gaan. Je kunt deze artikelen hier en hier vinden. Ook zijn er heel veel video’s die via alternatieve nieuwskanalen worden verspreidt waar je kunt te weten komen hoe we worden bedrogen.

Maar de grote massa wil dit niet weten. Men heeft geen tijd om zich te gaan verdiepen in materie die niets oplevert of hen niet kan boeien. Voor de meeste mensen moet informatie simpel zijn en een kick geven. Dit is dan ook de soort informatie waar de kranten vol van staan. Als het een beetje te ingewikkeld of te ongeloofwaardig wordt haken de meest mensen af.

Dit is helaas dan ook de reden dat de artikelen op deze website niet veel worden gelezen.

Dokter Mercola heeft recent een artikel geplaatst waarmee hij de gevolgen van de great reset onder je aandacht wil brengen. Lees dit!!!

Hoe meer mensen er op de hoogte zijn van wat ons te wachten staat hoe moeilijker het zal worden voor de machthebbers om het plan uitgevoerd te krijgen.

Iedereen zou dit moeten weten. Geef dit artikel door aan vrienden of bekenden nadat je jezelf op de hoogte hebt gebracht van wat er dreigt te gebeuren.

Ik besef maar al te goed dat de meeste mensen liever hun kop in het zand steken, maar laat dit je er niet van weerhouden om je medemens een kans te geven te ontdekken wat de mensheid te wachten staat als we de machthebbers achter de schermen hun gang laten gaan.

Geloof je niet in machthebbers achter de schermen en denk je dat de media en politici het beste met ons voorhebben lees dan toch maar dit artikel van dokter Mercola.

De elitaire machthebbers vertellen je exact wat ze van plan zijn. Ze proberen het wel op zo’n manier te brengen dat we moeten geloven dat hun plan de enige oplossing is die de mens nog rest. Laat je dus geen zand in de ogen strooien. Het plan is wel degelijk om iedere mens tot een perfecte slaaf te maken van het systeem. Ook de machthebbers zelf zullen eraan ten prooi vallen maar net zoals de massa willen ze dat niet zien.

De voordelen die men je voorspiegelt zijn geen echte voordelen. Het zijn lokkertjes die je moeten doen geloven dat het nodig is om al je vrijheden op te geven. En met al je vrijheden bedoel ik ook echt al je vrijheden. Uiteindelijk zal men zelfs je denken via techniek proberen terug te brengen tot een punt waar je alleen maar kan denken wat kunstmatige intelligentie voor jou bepaald. Zo ver zou het kunnen gaan als we het allemaal laten gebeuren.

Dit laatste zal misschien niet bij iedereen lukken maar het gaat niet om iedereen, het gaat om de niet wetende massa. Het is tenslotte de massa die alles bepalend is. Zonder de medewerking van de massa is een plan op wereldschaal onmogelijk.

De beste alternatieve website voor Nederlandstalige is en blijft die van Martin Vrijland. Naar mijn mening is er geen betere informatiebron in het Nederlands taalgebied te vinden. Maak er gebruik van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.