Nanobots en Morgellons

In verschillende artikelen heb ik al wel iets geschreven over nanobots. Een tijdje geleden stootte ik echter op een informatiebron welke een nieuw licht hierop wierp. Ik was in de veronderstelling dat, wanneer nanobots eenmaal in je bloedbaan zitten, je ze er nooit meer uitkrijgt.

Nu blijk je toch iets te kunnen doen om nanobots uit te schakelen waardoor ze vermoedelijk toch je lichaam verlaten. De informatiebron is in het Engels en bestaat uit een video die je hier zelf kan bekijken. In dit artikel geef ik een opsomming van wat ik uit deze video heb begrepen.

Maar voor diegenen die mijn artikelen over dit onderwerp niet hebben gelezen, ga ik eerst wat uitleg geven over wat nanobots zijn. Later in dit artikel zal ik dan uitleggen wat morgellons zijn en wat deze twee zaken met elkaar te maken hebben.

Het is echter van groot belang om je op de hoogte te stellen van de rol die nanobots gaan spelen in de nabije toekomst. Ik zou je daarom aanraden om mijn artikelen hierover te lezen of zelf onderzoek te doen. Je vindt deze artikelen onder andere hier en hier.

Wat zijn nanobots?

Het zijn nanokristallen met armen en antennes. Deze armen en antennes bestaan uit een soort van spindraad van silicium. De antennes kunnen golven ontvangen en uitzenden. Met hun armen of poten kunnen ze zich in je lichaam verplaatsen. Nanobots lijken enigszins op de teek die zich onder je huid kan nestelen. Ze zijn alleen veel kleiner. Ze kunnen met elkaar communiceren en opdrachten uitvoeren die via HAARP-installaties of satellieten kunnen worden uitgezonden.

HAARP-installaties zijn antennesystemen die op een specifieke manier zijn opgesteld. Er zijn wereldwijd zo’n 200 HAARP-installaties te vinden. Je kunt hierover genoeg vinden op het internet.

Nanobots worden niet via vliegtuigsporen over ons uitgestrooid. Ik heb dit wel in een eerder artikel beweerd, maar het blijkt anders te gaan. De nanobots vormen zich namelijk pas in ons lichaam. Wat er wel gebeurt, aldus de hierboven genoemde bron, is dat de componenten van nanobots door vliegtuigen worden gesproeid. Deze nanocomponenten vormen dan een bestanddeel van de chemische sporen die door sproeivliegtuigen wereldwijd worden verspreid.

De nanocomponenten komen terecht op de gewassen die we vervolgens als groenten eten. Ook komen ze terecht in de longen doordat we ze inademen. Het zijn vooral de longen die van belang zijn voor de productie van nanobots in het lichaam.

De longen reageren namelijk op die nanocomponenten door middel van een ontstekingsreactie. Het lichaam herkent ze als een onnatuurlijke substantie die moet worden uitgescheiden.

Hierdoor ontstaat er slijmvorming in de longen die omhoog komt en waar we delen van doorslikken. Dit is noodzakelijk, omdat nanobots zich alleen kunnen vormen als ze met een zuur in aanraking komen. Het maagzuur zorgt er dan voor dat de nanocomponenten zich ontwikkelen tot nano- kristallen. Deze nanokristallen kopiëren zichzelf net zoals cellen dit doen. Zo groeien ze tot een vooraf geprogrammeerde afmeting. (tussen de 5 en 10 nanometer).

The nanobots hebben verschillende doelen en kunnen van alles creëren in je lichaam. Ze kunnen dus van buitenaf worden geprogrammeerd.

Wat zijn Morgellons en wat hebben ze te maken met nanobots?

Morgellons zijn in feite nanobots die, net zols kankercellen dit kunnen doen, zijn gaan wildgroeien. Om een of andere reden werkt het programma dat de afmeting bepaalt (tussen de 5 en de 10 nanometer) niet waardoor de nanobots blijven groeien. Elke nanobot heeft zo zijn eigen geprogrammeerde afmeting. Als de programmering faalt, kunnen ze na verloop van tijd de grootte krijgen van een teek en zelfs groter. De spindraden (antennes) kunnen zelfs door de huid heen naar buiten komen. Als ze groot genoeg zijn, kun je ze onder de huid zien bewegen. In dit stadium spreekt men van de morgellonsziekte.

De nanobots in je lichaam kunnen op verschillende programma’s opereren en worden van buitenaf bestuurd. Ze hebben als belangrijkste functie om je lichaam om te vormen tot een onsterfelijk cyborglichaam. Lees mijn artikelen hierover. Het is echt van groot belang dat je begrijpt wat dit inhoudt.

Er is één mineraal waarvan wordt beweerd dat het de spindraden kan aantasten waardoor nanobots niet meer werken en vermoedelijk het lichaam zullen verlaten. In dit artikel wil ik de methode om nanobots uit te schakelen niet prijsgeven. Je kunt het zelf ontdekken door de hierboven vernoemde video te bekijken.

Ook wil ik duidelijk maken dat ik de betrouwbaarheid van deze informatiebron niet kan inschatten. Toch vind ik de informatie belangrijk genoeg om het je te laten weten. Zelfs al zou dit mineraal niet van invloed zijn op nanobots, dan nog kan het toch zinvol zijn om het te supplementeren.

Mocht je toch van mij willen weten hoe je te werk moet gaan om nanobots in je lichaam uit te schakelen, stuur me dan een e-mail of reageer op dit artikel. Mijn e-mailadres is infovitalinfo@gmail.com

4 Comments

  • Ik ga je binnen kort een e-mail sturen waarin ik zal uitleggen wat je moet doen. Het is een heel simpele oplossing die bijna niets kost. Bedankt om te reageren op mijn artikel

   Beantwoorden
  • Het gaat om het mineraal boron wat werkt tegen nanobots als je het inneemt als borax.
   Een mespuntje 3x per dag in een beetje water. Je kunt borax kopen bij Amazone. Het moet
   wel zuivere borax zijn.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.