Het Coronavirus

Mocht je nog denken dat het allemaal wel meevalt dan vrees ik dat je in de problemen zou kunnen komen binnen zeer korte tijd.

Het is nu tijd om een voorraad in te slaan. Ga voor minstens 3 maanden. Wacht niet tot de schappen leeg zijn. Zorg dat je alles in huis hebt om een aantal maanden te kunnen overleven.

In Italië is er al een run op de supermarkten. Denk maar beter niet dat we er hier aan zullen ontsnappen. Dit wordt de wereldwijde recessie waar ik in eerdere artikelen al voor heb gewaarschuwd. Je vindt ze hier, hier
en hier.

Hoe het zich precies zal ontvouwen weet ik ook niet.

Lees dit artikel van Martin Vrijland en steun hem door lid te worden. Die man verdiend het om gesteund te worden. Dit kan al voor 2 Euro per maand. Iedereen kan dus lid worden. Doen!!!

Er is geen betere en betrouwbaardere informatiebron in het Nederlands beschikbaar. Daar ben ik in ieder geval van overtuigd.

Ik heb wat studie gemaakt van een eventueel achterliggende agenda wat betreft deze coronavirus manie. Het virus kan alleen door de mens worden overgedragen. Mensen met een normale weerstand gaan er echt niet aan dood. Bij oudere mensen kan een griepvirus wel fataal zijn dus ook het coronavirus.

Waarom dan toch die extreme maatregelen. Waarom staan er in China duizenden containers met vlees weg te rotten. Ze kunnen niet meer worden verscheept omdat dit niet mag. Grote aantallen varkens gaan gewoon dood van de honger in China omdat het voedsel dat die beesten moeten krijgen niet meer vervoerd mag worden en daarom de stallen niet meer bereikt.

Dat vlees is wel het vlees wat naar de VS had moeten worden verscheept. En zo zijn er nog talrijke voorbeelden te noemen van absoluut krankzinnige maatregelen die niet alleen de voedingsindustrie treffen. De VS gaat zware tijden te gemoed. De dollar zal zwaar onderuit gaan. Dit zal ook in Europa grote gevolgen hebben.

We zijn nu al in een stadium waar grote tekorten onafwendbaar zijn. En zeker niet alleen de voedselschaarste. Ook de apothekers zullen bepaalde medicijnen niet meer in voorraad krijgen. Als je afhankelijk bent van medicatie is het dus ook van belang om wat voorraad in te slaan.

Maar goed, wat steekt hier achter want dit kan toch geen toeval meer zijn. Het lijkt er veel op dat men bewust de wereldhandel laat kelderen.

Het is allemaal begonnen in Wuhan. Wist u dat 5G in Wuhan al volledig operationeel is? Wist u ook dat er daar mensen dood vallen in de straten? Laat nu de fysieke symptomen van een besmetting met het coronavirus exact overeenkomen met de symptomen die het 5G netwerk veroorzaakt. Een van die symptomen is een droge hoest waarbij er geen slijmvorming optreedt. Dit is zeer vreemd omdat bij een virusbesmetting zoals een griep er altijd slijmvorming optreedt. Niet bij het coronavirus dus.

Wat er eigenlijk gebeurd als je constant bestraald wordt met microgolven is dat de zuurstofmoleculen zich niet meer kunnen verbinden met hemoglobine. Hemoglobine is een proteïne in de rode bloedlichaampjes die zuurstof van de longen naar de weefsels moet vervoeren.

Je begrijpt misschien wel dat als zuurstof niet meer via je bloed alle delen van je lichaam kan bereiken dat het lichaam een steeds groter wordend zuurstof tekort oploopt wat uiteindelijk de dood tot gevolg kan hebben. Voor meer uitgebreide informatie hierover bekijk deze YouTube Video. Is wel in het Engels.

Daar waar 5G in werking wordt gezet zien we massa’s dode vogels liggen. Ook bij dieren gebeurd hetzelfde en bij vogels zijn de gevolgen van een tekort aan zuurstof veel sneller zichtbaar. Waarom denk je ander dat mijnwerkers een vogel in een kooi meenamen in de kolenmijnen. Als die vogel dood in zijn kooi lag dan wisten de mijnwerkers dat ze zich uit de voeten moesten maken of ze gingen er zelf ook aan. CO is een zeer gevaarlijk, reukloos gas wat een zuurstoftekort veroorzaakt dat de dood tot gevolg kan hebben.

Op de site van Martin Vrijland wordt het allemaal veel beter uitgelegd. Als je echt wilt weten wat er gaande is in de wereld dan is zijn site een absolute aanrader. En je kunt het maar beter weten want we staan aan de vooravond van zeer ingrijpende veranderingen. Stel jezelf op de hoogte zodat je gepaste maatregelen kan treffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.