Ontsnappen uit de Matrix

Om te kunnen ontsnappen, moet je eerst wel weten dat je een gevangene bent. Je moet dan ook weten wat een matrix is en wat je jezelf daar allemaal bij moet kunnen voorstellen.

Een matrix is iets wat iets anders omringt, meestal met de bedoeling om het te doen groeien of evolueren. In de Bijbel wordt een matrix gezien als een baarmoeder. Als we de etymologie van het woord nagaan komen we ook op baarmoeder uit maar ook op moeder.

De vraag die we ons dan ook moeten stellen is of we gevangenen zijn op deze aarde? Lang niet iedereen is hiervan overtuigd. Ook al heb je misschien de Matrix trilogie gezien dan is het nog maar de vraag of je dat niet gewoon als sciencefiction ziet.

Wat ik je in dit artikel wil uitleggen is voornamelijk afkomstig van de Penre Papers. Dit is een zeer gedetailleerd en uitgebreid onderzoek dat meer dan 2500 bladzijden beslaat. Dit onderzoek geeft meer duidelijkheid over de ware geschiedenis van de mens. Na zijn onderzoek heeft Wes Penre ook nog meer dan 200 video’s opgenomen met zijn partner Ariel Glad. In deze video’s wordt nog duidelijker in wat voor valstrik de mensheid is terecht gekomen.

Omdat niet iedereen in staat is of de bereidheid zal hebben om al deze informatie tot zich te nemen heb ik besloten om fragmenten hieruit te nemen die ik dan wil gebruiken om duidelijk te maken hoe de matrix waarin we leven eruit ziet.

Ik besef ten volle dat niet iedereen open zal staan voor mijn interpretatie van deze informatiebron. Het gaat namelijk in tegen zo goed als alles wat we denken te weten. Om er je voordeel mee te kunnen doen zal je jezelf moeten openstellen. Laat alles wat je als waar hebt aangenomen even voor wat het is en probeer in te zien dat het wel eens totaal anders zou kunnen zijn.

Dit is niet gemakkelijk omdat we ons heel vaak willen vasthouden aan eerdere informatie. Het heeft ons misschien een aantal “zekerheden” verschaft waar we ons aan vast kunnen klampen. We zijn dan geneigd om te denken: ‘Als dat dan ook al niet waar is wie moet ik dan nog geloven’.

Het is geen kwestie van geloven, het is een kwestie van onderzoeken en je intuïtie gebruiken. Diep van binnen weten we wat waar is en ook wat niet waar is.

Als je mijn interpretatie van deze informatiebron serieus neemt, zal dit misschien veel vragen bij je oproepen. Ik kan je alleen maar een zeer beperkte versie geven van het verhaal. Ik kan alleen maar hopen dat je bereid zal zijn om er zelf meer studie van te maken.

Hier mijn interpretatie:

De matrix is een raster dat zich rond de aarde bevindt. Dit raster wordt onder anderen met zeer geavanceerde buitenaardse technologie in stand gehouden. Dit raster is en wordt nu nog altijd gecreëerd door het bewustzijn van de mensheid. Wij mensen creëren zo onze eigen gevangenis.

Dit raster zorgt ervoor dat we de aarde niet kunnen verlaten. Ook niet door ruimtevaart. De mens kan niet naar andere planeten reizen omdat het raster dit onmogelijk maakt. De ufo’s die door zoveel mensen zijn gezien zijn grotendeels deel van het geheime ruimte programma. Als buitenaardse beschavingen ons toch bezoeken dan komen ze niet echt van buiten de aarde maar van een andere dimensie. Er is niets buiten de aarde.

Al de sterren en planeten, die we denken te zien, zijn slechts een spiegeling van de werkelijkheid. De werkelijkheid bevindt zich op een ander trillingsniveau. De aarde is, door buitenaardse machthebbers, op een lager trillingsniveau geplaatst waardoor we volledig geïsoleerd zijn van de werkelijke wereld.

De stoffelijke 3D wereld waarin we leven bestaat uit moleculen en atomen. Tussen die moleculen en atomen bestaat de werkelijke wereld.

We weten van kwantum fysica dat de stoffelijke wereld alleen bestaat als die wordt waargenomen. Dit houdt in dat de mensheid de stoffelijke wereld projecteert. Deze projecties kunnen worden gezien als hologrammen. De bouwstenen van de stoffelijke wereld (alle deeltjes zoals moleculen en atomen) zijn dus holografische projecties.

De werkelijke wereld is er een van golven, geen deeltjes. We weten zeer weinig van de werkelijke wereld omdat deze op geen enkele manier kan worden waargenomen.

Tussen het raster en de aarde bevindt zich een enorme grote ruimte die bijna net zo groot is als de doorsnee van de aarde. Daarin bevind zich het tussenlevensgebied ook wel de astrale wereld genoemd. Het is daar waar we terecht komen als onze ziel het lichaam voor goed verlaat. Over dit gebied weten we veel meer dan over de werkelijke wereld.

Dankzij de vele bijna dood ervaringen en ook de ervaringen van mensen die buiten hun lichaam kunnen reizen, weten we dat er iets van 7 verschillende niveaus zijn waar we na ons leven in terecht kunnen komen. Je zou het kunnen zien als 7 hemelen maar ook 7 hellen.

Afhankelijk van hoe je op aarde hebt geleefd zal je worden aangetrokken tot 1 van deze 14 niveaus in de astrale wereld.

Veel mensen die een bijna dood ervaring hebben gehad of buiten hun lichaam zijn getreden hebben fantastische gevoelens van liefde ervaren en natuurlijke schoonheid gezien die niet te vergelijken is met wat we hier op aarde kunnen beleven. Maar er zijn ook mensen die vreselijke taferelen hebben gezien. Alles van pure boosaardigheid tot absolute liefde is daar aanwezig. Het is maar net in welk niveau je terecht komt.

Veel mensen zijn van mening dat we door als maar te reïncarneren steeds verder groeien in bewustzijn. Dit is een onwaarschijnlijke valstrik. Hoe kunnen we ooit groeien in bewustzijn als we bij ieder leven opnieuw moeten beginnen en niets meer weten van wat we in een eerder leven hebben ervaren.

Je kunt in het tussenlevensgebied besluiten om het nu beter te doen maar zodra je aan een nieuw leven begint weet je niet eens meer wat je daarvoor hebt besloten. Ondanks dit alles maakt de mens toch vooruitgang in bewustzijn ook al gaat dit enorm traag.

De vooruitgang in bewustzijn, bij een kleine minderheid van de mensheid, heeft er toe geleid dat er openingen zijn ontstaan in het raster rond de aarde. Dit heeft het nu voor het eerst mogelijk gemaakt om uit deze gevangenis te ontsnappen en de werkelijke wereld te bezoeken.

De astrale wereld behoort wel degelijk tot de gevangenis. Ook al heb je schitterende bijna dood ervaringen of uittredingen gehad laat je niets wijsmaken. Je bent niet buiten het raster geweest.

Deze wereld wordt in de tang gehouden door buitenaardse wezens die afkomstig zijn van de werkelijke wereld buiten het raster, ook wel de nanowereld genoemd.

De geschiedenis die we hebben met deze wezens is lang en complex. Te veel om hierover uit te wijden.

Doordat er een ontsnappingsmogelijkheid is ontstaan hebben de buitenaardse besloten om het machinetijdperk te lanceren. Als we ons daarin laten vangen dan zal ontsnappen niet meer mogelijk zijn. Ik heb al eerdere artikelen geschreven over het machinetijdperk. Mocht je die nog niet hebben gelezen dan zou je dat eigenlijk wel moeten doen.

Nu kan ik me heel goed voorstellen dat je, na dit gelezen te hebben, denkt dat dit onmogelijk waar kan zijn. Ik kan dat perfect begrijpen. Het is ook maar een zeer beknopte versie van een zeer uitgebreid onderzoek.

De reden dat ik het toch wil communiceren is omdat er nu een manier is om aan het machinetijdperk te ontkomen. Je kunt ontsnappen aan de matrix. De matrix is eigenlijk een patrix. De buitenaardse onderdrukkers zijn voornamelijk mannen geen vrouwen.

Je kunt hier alleen weg als het zilveren koord is verbroken. Je etherisch lichaam is verbonden met deze matrix via een soort zilver koord. Een beetje vergelijkbaar met de navelstreng tussen moeder en kind. Pas als dit koord is gebroken ben je echt dood. Er is dan geen weg meer terug. Je astraal lichaam is voor goed los van je stoffelijk lichaam.

Nu komt het erop aan. Wat ga je doen? De valstrik waarin iedereen terecht komt is de tunnel van licht en liefde. Omdat we niet weten, of zal ik zeggen zijn vergeten, dat we na de dood voort leven in een lichaam dat op een andere frequentie trilt, zijn we wat verward en voelen ons een beetje hulpeloos.

De buitenaardse onderdrukkers maken daar gebruik van. Ze hebben de tunnel van licht gemaakt uit liefde die ze van de aardse mensen hebben geoogst. Er zullen liefdevolle begeleiders zijn die je naar het licht brengen. Eenmaal daar belandt, word je overspoeld met liefde en zul je gewillig zijn om mee te gaan. Eenmaal door de tunnel is er geen weg meer terug. Je bent in de val gelopen. Je hebt ervoor gekozen om opnieuw geïncarneerd te worden in een aards lichaam en alles begint weer van voor af aan.

De tunnel van licht kan zich op verschillende manieren voor doen. Het kan ook een weg van licht zijn zoals ze lieten zien in de film Ghost. Maar het kan ook ander vormen hebben met andere kleuren. Allemaal valstrikken. Alles wat licht geeft moet je mijden. Zoek naar een donker gat. Meestal zal dit zich boven je bevinden, gezien vanuit het gezichtspunt van je aardse dode lichaam.

Besluit om door dat donkere gat te gaan en je bent uit de matrix en in de werkelijke wereld. In het astrale gebied beweeg je jezelf voort door te denken. Je verplaatst jezelf door te denken waar je wilt zijn en onmiddellijk ben je daar. Dit wordt ook wel nanoreizen genoemd.

Er verloopt geen tijd tussen je beslissing en je aankomst.

Ik ga het hierbij laten. Er is nog zoveel meer hierover te weten maar ik vrees dat de meeste mensen me niet zullen geloven en gewoon in de val zullen lopen. De val in je leven is het machinetijdperk en de val na je dood is het valse licht.

Je kunt aan beide ontsnappen.

4 Comments

  1. “We weten van kwantum fysica dat de stoffelijke wereld alleen bestaat als die wordt waargenomen.”
    Dit is de meest belachelijke en onreale interpretatie van de wave functie, waarbij een onreele wiskundige functie moet collapsen met eer reele waarnemer. Waanzin. Er zijn betere interpretaties dan Copenhagen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.