Hoe de mensheid te misleiden met een covidvaccin?

Je zou op het eerste gezicht kunnen denken dat dit niet zo evident is. Ten slotte is liegen over zo’n ernstige zaak als de covidpandemie toch zeker ondenkbaar. Wie doet zoiets?

Om dit te kunnen begrijpen moet je twee zaken door hebben:

  1. Er was nooit een pandemie, enkel een griepgolf zoals die er ieder jaar is.
  2. De pandemie was nodig om een zeer uitgebreide agenda op de rails te zetten die moet leiden tot een dictatoriale, technocratische wereld regering die alle vrijheden van de mens ontneemt.

Onzin, broodje aap, je moet niet alles geloven wat je op internet vindt, je bent een echte complotdenker, je lijkt wel lid van een of andere sekte die zich al te gemakkelijk laat beïnvloeden, je bent zeker ook een antivaxxer, je bent toch geen dokter, laat je niet gek maken door fake news.

Dit zijn een aantal reacties die je kunt verwachten als je zoiets beweert als het bovenstaande. Het zijn allemaal algemeenheden. Degene die je aanvalt met dit soort reacties is meestal niet bereid om een duidelijk en gefundeerd standpunt te geven.

In dit artikel heb ik verwezen naar de website van dokter Mercola die ons wil duidelijk maken wat de achterliggende agenda is van de covidpandemie.

Dokter Mercola heeft ook nog niet door dat virussen geen ziekten verspreiden. Dit is niet zo vreemd aangezien alle artsen en medici op een verkeerd spoor zijn gezet door de frauduleuze praktijken van Louis Pasteur. Ook de meeste alternatieve artsen zijn niet mee en geloven in de ziektekiem-theorie van Louis Pasteur. Jawel, ook de veeartsen maken hierop geen uitzondering. Allen zijn overtuigd van de besmettingstheorie van fraudeur Pasteur.

Veel alternatieve artsen of therapeuten zien wel de schadelijkheid van toxines in maar denken nog altijd dat virussen en bacteriën ziekten kunnen overbrengen. Nochtans is hiervoor geen enkel wetenschappelijk bewijs te vinden. Als je de onderstaande referenties leest zul je meer begrijpen over gezondheid en ziekten dan de meeste artsen en therapeuten.

Wat je ook zal gaan begrijpen is dat de farmaceutische industrie haar bestaansrecht voornamelijk dankt aan de onwetenschappelijke theorieën van Louis Pasteur.

Mocht je het artikel van dokter Mercola niet kunnen lezen lees dan dit artikel van Martin Vrijland. Hij legt zeer kort en bondig uit wat er gaande is.

Wil je weten hoe de PCR test nog verder kan worden gebruikt om de mens voor de gek te houden lees dan dit artikel.

Het is echt niet zo moeilijk om jezelf op de hoogte te stellen van wat ons te wachten staat als we het allemaal maar laten gebeuren. Het is geen prettig plaatje.

Hier wat referenties waar dit artikel mee is onderbouwd. Dus kom niet af met de hierboven genoemde dooddoeners.

Stel jezelf liever op de hoogte en geef je familie en vrienden ook een kans om dit te doen door dit artikel en de website van Martin Vrijland te delen.

Bechamp or Pasteur?

A Lost chapter in the history of biology

Pasteur: Plagiarist, Imposter

The Germ Theory Exploded

By: Ethel Douglas Hume

Virus Mania

How the Medical Industry Continually Invents Epidemics,

Making Billion-Dollar Profits At Our Expense

By: Torsten Engelbrecht and Claus Kohnlein

What Really Makes You Ill?

Why everything you thought about disease is wrong

By: Dawn Lester and David Parker

The pandemic presents a rare but narrow window of oportunity to reflect, reimagine and reset our world

By: Proffesor Klaus Schwab voorzitter World Economic Forum

De eerste twee boeken zijn gratis te downloaden van het internet. Klik op de titels van het boek om naar de webpagina te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.