Een gezond lichaam

Om te kunnen ontsnappen aan het machinetijdperk is gezondheid prioriteit nummer 1. Waarom is dit zo? Wel, je moet natuurlijk even niet vergeten dat je tegen de stroom in zult moeten gaan.

Terwijl iedereen om je heen steeds meer technologische mogelijkheden tot zijn beschikking krijgt waardoor uiteindelijk alle gezondheidsproblemen tot het verleden zullen behoren, zullen de mensen die hier niet in meegaan voor hun eigen gezondheidszorg moeten instaan.

Hier een voorbeeld van wat we kunnen verwachten. Stel dat je longkanker ontwikkelt. Naarmate het machinetijdperk verder om zich heen grijpt zal de persoon met de zieke longen in staat worden gesteld om zijn longen te laten vervangen door kunstlongen die net zo goed zullen functioneren als natuurlijke longen. Mocht de kanker zich hebben verspreidt naar andere organen dan kunnen die organen op dezelfde wijzen worden vervangen.

Dit zal vermoedelijk gedaan worden met nanobots die nu al in ons bloed aanwezig zijn. Ze hoeven alleen nog maar geactiveerd te worden. De meeste mensen zullen deze zeer geavanceerde technieken met open armen ontvangen zich niet realiserende dat hun lichaam op deze wijze, na iedere ingreep, als maar dichter in de buurt komt van een cyberlichaam (half mens half robot).

Voor zover ik weet zijn die nanobots door middel van vliegtuigsporen in de lucht gebracht en zijn ze zo in ons bloed terecht gekomen. Ze kunnen helaas niet meer uit je bloed worden verwijderd.

In het begin kun je misschien nog kiezen tussen een klassieke medische ingreep of de moderne vervangingstechnieken met nanobots. In een later stadium zal de medische wetenschap radicaal gaan veranderen. Complexe operaties zullen niet meer nodig zijn. Alle herstellingen aan het lichaam zullen dan met nanobots, of andere geavanceerde technieken worden gedaan. Dit kan dan vermoedelijk allemaal van op afstand worden geprogrammeerd en in gang gezet door middel van kunstmatige intelligentie.

Men is zelfs al zo ver dat men de menselijke cel met nanobots kan na bouwen. Het is zo dat ze kunstmatige organen in het lichaam kunnen doen ontstaan. Die kunstmatige cellen kunnen vermoedelijk zo worden geprogrammeerd dat ze een orgaan terug opbouwen door de zieke cellen te vervangen.

De mensen die mijn artikelen serieus nemen zullen dit niet willen laten gebeuren en moeten dus voor hun eigen gezondheid in staan. We zullen alle mogelijkheden die de alternatieve gezondheidsector te bieden heeft hard nodig hebben om ons fysiek gaande te houden totdat we ons definitief kunnen bevrijden van het machinetijdperk.

Ik ga niet akkoord met het activeren van nanobots die in mijn bloed terecht zijn gekomen.

Als je deze intentie het universum in stuurt dan zal de buitenaardse onderdrukking geneigd zijn om dit niet te doen. De wezens achter het machinetijdperk hebben onze toestemming nodig voor alles wat ze met ons willen uitspoken. Ze moeten zich houden aan bepaalde universele wetten. Ze doen dit op een zeer geraffineerde manier door de plannen die ze met ons hebben zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Ze vertellen ons echter niet wat de gevolgen op lange termijn zijn. Zolang we akkoord gaan met hun plannen houden zij zich aan die universele wetten.

De intentie hebben om niet akkoord te gaan met het machinetijdperk is een belangrijke eerste stap naar de vrijheid.

We kunnen de gezondheidsproblematiek terugbrengen tot 10 basiselementen.

 1. De zon
 2. De lucht
 3. Water
 4. Mineralen
 5. Voeding
 6. Beweging
 7. Slaap
 8. Aarde
 9. Stress
 10. Overtuiging

Elk basiselement dat verstoord is kan onze lichamelijke gezondheid in gevaar brengen. We moeten dan ook voor elk fysiek probleem, dat in verband staat met deze 10 elementen, natuurlijke oplossingen vinden en deze oplossingen in ons leven integreren.

Doordat de mens zich steeds verder heeft afgezonderd van de natuur ondersteunen deze 10 elementen onze lichamelijke gezondheid steeds minder.

Ik ben bezig een e-boek te schrijven over deze 10 elementen maar ik wil ze toch hier wat meer verduidelijken.

 • De zon kan zowel onze gezondheid bevorderen als schaden. We moeten weten hoe we ons tegen de zon kunnen beschermen maar ook hoe we er onze gezondheid positief mee kunnen beïnvloeden.
 • Als de lucht die we inademen onzuiver is dan kan dit uiteraard onze gezondheid negatief beïnvloeden.
 • Hetzelfde is waar voor water. Water is een zeer uitgebreid onderwerp waarover steeds nieuwe ontdekkingen worden gedaan. Als de water kwaliteit niet goed is kan dit schade brengen aan ons fysiek lichaam.
 • Een lichaam kan zonder mineralen niet functioneren. Doordat  we verkeerd omspringen met de natuur krijgen we steeds minder mineralen binnen. Er bevinden zich steeds minder mineralen in onze voeding.
 • Ook de voeding wordt steeds minder natuurlijk door allerhande schadelijke voedselbewerkingen en chemische toevoegingen.
 • We bewegen steeds minder omdat fysieke arbeid steeds meer is overgenomen door machines. Dit zal in de toekomst niet verbeteren. Door de robotisering die er aan zit te komen zal steeds meer werk niet meer door mensen worden gedaan. We zullen steeds meer tijd achter een beeldscherm doorbrengen. Daar is ons lichaam van vlees en bloed niet op gebouwd. Voor het cyborglichaam zal dit geen enkel probleem zijn.
 • Onze slaapkwaliteit wordt voornamelijk verstoord door stress en straling. Ik kom hier nog uitgebreid op terug in mijn e-boek. De cyborgmens zal zeer stralingsbestendig zijn en weinig voeding nodig hebben.
 • De aarde is van groot belang voor je fysiek welzijn. De aarde ontvangt elektronen van de zon. Die komen door de bliksemstralen in de aarde terecht. Wij hebben een bio-elektrisch lichaam dat elektronen moet opladen vanuit de aarde. Dit gebeurd automatisch als we met de aarde in contact zijn. Doordat we op schoenen lopen met zolen die ons van de aarde isoleren geraken we niet aan voldoende elektrische lading. Een groot probleem voor ons lichamelijk welzijn. Schadelijke straling heeft hierdoor veel meer kans om onze lichamelijke gezondheid negatief te beïnvloeden.
 • Stress wordt voornamelijk veroorzaakt door onze overtuigingen. Hierover heb ik al het een en ander  uitgelegd in dit artikel.
 • Overtuigingen die onze doelen blokkeren en waar we bewust of onbewust aan vast blijven houden zijn een constante bron van stress.

Dit is heel in het kort wat ik over deze 10 elementen kwijt wil. Veel meer hierover in mijn e-boek wat ik gratis ter beschikking zal stellen op deze site zodra het klaar is voor publicatie.

Je kunt zelf onderzoek doen naar natuurlijke remedies als je weet dat je gezondheid door één of meerdere van de hierboven genoemde elementen schade ondervindt. Ik hoop dat mijn e-boek, wat ik voor het eind van 2019 zou willen uitbrengen, je in de toekomst verder zal kunnen ondersteunen mocht je willen leren hoe je lichaam gezond te houden in een schadelijke omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.